Kurum Adı : Evrenpaşa Ortaokulu
WEB Adresi : http://evrenpasaoo.meb.k12.tr
Adres : 7165 Sokak No 14 Nafiz Gürman Mahallesi BAYRAKLI / İZMİR Geçici Adres

VİZYON
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş , çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Kömür
Öğretim Şekli : İkili (Sabahçı-Öğlenci)
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07:20-13:10 / 13:10-19:00
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl merkezine 12 km, İlçe merkezine 6 km uzaklıktadır.
Ulaşım : Belediye otobüsleri ile Karşıyaka´dan 197 no´lu, Gümrük´ten 77 ve 477 no´lu otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Karşıyaka´dan Gümüşpala minibüsleri ile ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Büyükşehir Belediye´sine bağlı Metropol içerisindedir. Merkez ilçesine bağlı bir yan mahallededir.